Haemme linja-autonkuljettajia tilausajoliikenteeseen Helsinkiin

Linja-autonkuljettaja tilausajoliikenteeseen Helsinkiin

Haemme Helsingin toimipisteeseen kokeneita sekä motivoituneita LINJA-AUTONKULJETTAJIA monipuoliseen tilausajoliikenteeseen. Toiminta-alueemme koostuu Suomen lisäksi muista lähimaista. Nykyaikainen bussikalustomme on kilpailukykyinen ja kuljettajaystävällinen.

Arvostamme vankkaa kokemusta tilausliikenteestä, hyvää asiakaspalvelutaitoa, joustavuutta sekä englannin kielen taitoa. Hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus on tilausajoliikenteessä välttämätön. Edellytämme luonnollisesti myös hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Lehtimäki Tilausajot jatkaa vahvaa kasvua ja haemme nyt uusiutuvan ja monipuolistuvan bussikaluston myötä joukkoomme lisää osaavia kuljetusalan ammattilaisia! Jatkamme määrätietoisesti toimintojemme asiakaslähtöistä kehittämistä; tule osaksi dynaamista ja kehittyvää Lehtimäki Tilausajot liiketoimintaa. Pystymme tarjoamaan vakituisen ja luotettavan työpaikan, mielekkään ja monipuolisen työympäristön sekä laadukkaat työskentelyolosuhteet.

  • Työsuhteet solmitaan vakituisina työsuhteina.
  • Palkkaus : TES mukainen
  • Työ alkaa : sopimuksen mukaan

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi ja osaamisesi sähköpostilla. Liitteeksi voit laittaa ansioluettelosi. Hakemukset joko sähköpostilla osoitteeseen pirjo.makkonen@lehtimakigroup.fi tai alla olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Sähköpostin tai hakulomakkeen otsikoksi ”Kuljettaja Helsinkiin”.

Ajokortti:
BCDE

Asiakkaita ja kumppaneita