Linja-autonkuljettaja tilausajoliikenteeseen Helsinkiin

Haemme Helsingin toimipisteeseen kokeneita sekä motivoituneita LINJA-AUTONKULJETTAJIA monipuoliseen tilausajoliikenteeseen. Toiminta-alueemme koostuu Suomen lisäksi muista lähimaista. Nykyaikainen bussikalustomme on kilpailukykyinen ja kuljettajaystävällinen.

Arvostamme vankkaa kokemusta tilausliikenteestä, hyvää asiakaspalvelutaitoa, joustavuutta sekä englannin kielen taitoa. Hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus on tilausajoliikenteessä välttämätön. Edellytämme luonnollisesti myös hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Lehtimäki Tilausajot jatkaa vahvaa kasvua ja haemme nyt uusiutuvan ja monipuolistuvan bussikaluston myötä joukkoomme lisää osaavia kuljetusalan ammattilaisia! Jatkamme määrätietoisesti toimintojemme asiakaslähtöistä kehittämistä; tule osaksi dynaamista ja kehittyvää Lehtimäki Tilausajot liiketoimintaa. Pystymme tarjoamaan vakituisen ja luotettavan työpaikan, mielekkään ja monipuolisen työympäristön sekä laadukkaat työskentelyolosuhteet.

  • Työsuhteet solmitaan vakituisina työsuhteina.
  • Palkkaus : TES mukainen
  • Työ alkaa : sopimuksen mukaan

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi ja osaamisesi sähköpostilla. Liitteeksi voit laittaa ansioluettelosi. Hakemukset vastaanotetaan vain sähköpostilla. Sähköpostin otsikoksi “Kuljettaja Helsinkiin”. Hakemukset osoitteeseen [email protected]

Clients and partners