Ajosuunnittelija / Ajomestari

Ajosuunnittelija / Ajomestari

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat.
Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 180henkilöä ja käytössämme on noin 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Heinolassa.

Haemme Ajosuunnittelijaa tilausajoihin Helsingin tai Lahden toimipisteeseemme

Toimit osana ajosuunnittelijoista ja liikennejohtajasta koostuvaa tiimiä. Ajosuunnittelijat vastaavat tilausajoliikenteen päivittäisestä suunnittelusta, työvuorojärjestelyistä sekä liikenteen johtamisesta. Ajosuunnittelija toimii liikennejohtajan tiimissä tilausajoliikenteessä.

Olet linja-autonkuljettajien lähiesimies sekä tilausajojen järjestely- valvonta ja ohjaustehtävissä.

Päivittäisessä suunnittelussa tarvitset vahvaa maantiedon tuntemusta ja etenkin pääkaupunkiseudun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja stressinhallintakykyä, soveltuvaa kokemusta henkilöliikennealalta, kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä, taloudellista- ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä ajo- ja lepoaikasäädösten tuntemusta sekä hyviä ATK taitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus linja-auto alalla sekä D-ajokortti.

Hakuohjeet: Kirjalliset hakemukset 26.11. mennessä palkkatoiveineen sähköpostilla ja nettilomakkeella

Tiedustelut Toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki puh. 0207 509 565

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla mikko.lehtimaki@lehtimakigroup.fi

Hakulomakkeen otsikoksi “Ajosuunnittelija”. Käsittelemme saapuneita hakemuksia hakuajalla.

    Ajokortti:
    BCDE

    Asiakkaita ja kumppaneita