Ajomestari

Ajomestari

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat.
Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 180henkilöä ja käytössämme on noin 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Heinolassa.

Haemme Ajomestaria Päijät-Hämeeseen

hoitamaan päivittäistä liikenteen suunnittelua, työvuorosuunnittelua, rapoortointia, opastamaan / perehdyttämään kuljettajia, asiakaspalautteita ja toimintoja häiriötilanteissa.

Pääpaino tällä hetkellä on paikallisliikenteen asioiden hoitamisessa. Toimit liikennejohtajan alaisuudessa tiimissä, yhdessä muiden ajomestareiden kanssa. Toimit kuljettajien lähiesimiehenä. Tehtävä sisältää osittain vuorotyötä ja kevyttä päivystystä.

Edellytämme;
Linja-autoalan tuntemusta
Linja-autokorttia
Organisointikykyä
Tietokonetaitoja
Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa

Tärkeimmät työvälineesi ovat tietokone ja puhelin. Työehtosopimuksen sekä kuljetuslainsäädännön tunteminen katsotaan eduksi sekä Päijät-Hämeen paikallistuntemus.

Hakuohjeet:

Tiedustelut Liikennejohtaja Toni Saarinen puh. 0207 509 568

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla toni.saarinen@lehtimakigroup.fi

Hakulomakkeen otsikoksi “Ajomestari”.

Ajokortti:
BCDE

Asiakkaita ja kumppaneita