Ajomestari Lahteen

Ajomestari Lahteen

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat.
Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 180henkilöä ja käytössämme on noin 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Heinolassa.

Haemme ajavaa Ajomestaria Lahden toimipisteeseemme

Toimit osana ajosuunnittelijoista ja liikennejohtajasta koostuvaa tiimiä. Ajomestari toimii liikennejohtajan tiimissä pääpaino paikallisliikenteessä.

Olet linja-autonkuljettajien lähiesimies sekä paikallis- ja tilausajoliikenteen järjestely- valvonta ja ohjaustehtävissä. Työviikkoosi kuuluu sekä linja-autokuljetusta että toimistotyötä. Arkiaamuina olet valmis aloittamaan työpäivän aikaisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja stressinhallintakykyä, soveltuvaa kokemusta henkilöliikennealalta, kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä, taloudellista- ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä ajo- ja lepoaikasäädösten tuntemusta sekä hyviä ATK taitoja. Linja-autojen tuntemus katsotaan eduksi.  Tehtävässä tarvitset linja-autoajokortin.

 

Hakuohjeet: Kirjalliset hakemukset sähköpostilla ja nettilomakkeella

Tiedustelut Toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki puh. 0207 509 565

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla mikko.lehtimaki@lehtimakigroup.fi

Hakulomakkeen otsikoksi “Ajomestari”. Käsittelemme saapuneita hakemuksia hakuajalla.

    Ajokortti:
    BCDE

    Asiakkaita ja kumppaneita