Haemme ajomestaria

Ajomestari

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat.
Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 200 henkilöä ja käytössämme on noin 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Vantaalla ja Heinolassa.

Haemme Lehtimäki Group Lahden (Nastolan) toimipisteeseen oma-aloitteista, palveluhenkistä ja ammattitaitoista AJOMESTARIA.

Ajomestari vastaa liikenteen päivittäisestä suunnittelusta, työvuoro järjestelyistä sekä liikenteen johtamisesta sekä toimii oman
huoltokorjaamon yhteyshenkilönä.

Ajomestari toimii liikennepäällikön työparina linja- ja tilausajoliikenteessä linja-autonkuljettajien lähiesimiehenä sekä liikenteen järjestely-, valvonta- ja ohjaustehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja stressinhallintakykyä, soveltuvaa kokemusta henkilöliikennealalta, kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä, taloudellista- ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä ajo- ja lepoaikasäädösten tuntemusta sekä hyviä ATK taitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus linja-auto alalla sekä D-ajokortti.

Kirjalliset hakemukset : Mikko Lehtimäki, toimitusjohtaja mikko.lehtimaki@lehtimakigroup.fi

Tiedustelut: Mikko Lehtimäki puh. 0207 509 565

Ajokortti:
BCDE

Asiakkaita ja kumppaneita