Haemme linja-auton asentajaa huolto- ja korjaustehtäviin

Linja-auton asentaja huolto- ja korjaustehtäviin

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat. Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Heinolassa.

Haemme LINJA-AUTON ASENTAJAIA huolto- ja korjaustehtäviin nuorekkaaseen joukkoomme

Lahden Nastolassa sijaitsevalle korjaamollemme sekä

Helsingin Kivikkoon.

Huollamme ja korjaamme kalustomme kokonaisuudessaan omalla vuonna 2006 uusitulla ja nykyaikaisella huoltokorjaamolla.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnasta, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, sekä kyky kehittyä ammatissaan. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä sekä atk-osaamisen. C-ajo-oikeus on työssä välttämätön, D-ajo-oikeus olisi plussaa hakijalle. Tarjoamme monipuolisen päivätyön.

  • Työsuhteet solmitaan vakituisina työsuhteina.
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Joko sähköpostilla osoitteeseen juha.kauppinen@lehtimakigroup.fi Puh. 044-7509581 tai alla olevalla sähköisellä hakulomakkeella.

Sähköpostin tai hakulomakkeen otsikoksi “Asentaja”.

Lisätiedot: Huoltopäällikkö Juha Kauppinen, puh. 0207 509 580, juha.kauppinen@lehtimakigroup.fi.

Ajokortti:
BCDE

 

 

 

Asiakkaita ja kumppaneita